Vyšla praktická publikace „Jak na dluhy“

11.11.2014
Tato brožura slouží k základní orientaci v dluhové problematice pro všechny, kdo chtějí řešit své zadlužení, zjistit, co je čeká, pokud své závazky nesplatí včas, nebo řeší svůj osobní/rodinný rozpočet.
Jednotlivé kapitoly jsou uvedeny krátkým ilustračním příkladem a doplněny tabulkami či vzorovými výpočty. Při snaze o maximální srozumitelnost dané problematiky bylo upuštěno od důrazu na přesnost právních či ekonomických pojmů a úplnost výkladu. Pokud by při řešení Vaší situace informace z brožury nestačily, obraťte se na dluhovou poradnu RUBIKON Centra či na některou z organizací uvedenou v závěru.

Na vytvoření této publikace se podílel tým expertů a lektorů z neziskové organizace RUBIKON Centrum, kteří se problematice zadluženosti a finanční gramotnosti dlouhodobě a systematicky věnují.

Publikace je financována ze státní účelové dotace Ministerstva vnitra v rámci realizace projektu prevence kriminality „Kolín – Dluhové poradenství“, který je součástí Programu prevence kriminality na rok

Brožura JAK NA DLUHY



 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1355279 |