Kurz sebeobrany pro ženy posedmé

28.6.2018
Město Kolín ve spolupráci s Policií ČR pořádají další kurz sebeobrany pro ženy. Tento kurz se uskuteční v rámci projektu Bezpečný Kolín již posedmé a díky podpoře ze strany Ministerstva vnitra (program Prevence kriminality) je zcela ZDARMA.
Jestliže máte zájem se kurzu zúčastnit, pročtěte si níže přiložené propozice kurzu a vyplňte elektronickou přihlášku. Kurz bude uveden teoretickým setkáním, na které budou navazovat praktické lekce. Během měsíců září až listopad se účastnice kurzu seznámí s problematikou sebeobrany žen, dozví se jak předcházet nebezpečným situacím a naučí se základní techniky ze sebeobrany. Navíc si vyzkouší jak používat obranný sprej, tzv. „kesr“, který si odnesou na závěr jako dárek.

Pro koho je určen: pro ženy ve věku 20 – 50 let*
Kapacita kurzu: 26 osob
Termín kurzu: 13. září 2018 – 29. listopadu 2018
Rozvrh: čtvrtek 19 – 21 h.
Místo konání: 6. ZŠ Kolín
Náplň kurzu: 12 setkání (úvodní teorie a následně praktické cvičení)
Lektoři: 3 zkušení policisté  - nprap. Petr Zlatohlávek, nprap. Martin Vlasák, nprap Jakub Štolba - v současné době Instruktoři služební přípravy policistů z PČR ŠPS (školní policejní středisko) Sadská.

Pokud máte zájem se daného kurzu zúčastnit, vyplňte elektronickou přihlášku, kterou naleznete ZDE! Přihlásit se můžete do 31. 8. 2018.

Své přihlášení berte prosím závazně! Je třeba absolvovat min. 80% kurzu!
 
Přijetí či nepřijetí do kurzu Vám bude potvrzeno do 4. 9. 2018, na Vámi uvedený e-mail.

* kurz je určen především ženám z Kolína, v případě nenaplnění kapacity budou přijaty i ženy z jiných měst, které v Kolíně pracují


 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1354929 |