Územní odbor Kolín Policie ČR deklaruje snížení trestné činnosti

25.2.2015
Územní odbor Kolín Policie ČR přináší statistické údaje týkající se počtu trestných činů a jejich objasněnost. Oproti loňskému roku se snížil celkový počet trestných činů z 3590 na 2951 a celková objasněnost se zvýšila z 34,29 % na 45,1 %.
Kompletní vyhodnocení a srovnání nápadu trestné činosti a její objasněnost v letech 2013 a 2014 naleznete v záložce Statistika. Zde také naleznete další statistické údaje týkající se opět poklesu trestné činnost v měsíci leden a únor 2015 ve srovnání s totožnými měsíci roku 2014.

Výše uvedená statistika je výsledkem zřízení zvláštního policejního týmu „Kolín“, který se zabývá odhalováním, objasňováním a vyšetřováním všech druhů trestných činů na území města Kolína. Dále pořádáním pravidelných policejních bezpečnostních opatření a hlavně zlepšenou koordinací při součinnosti s Městskou policií Kolín.

Policie České republiky pokračuje v přístupu nulové tolerance k pachatelům trestné činnosti. Zejména v případech recidivistů navrhuje uvalení vazby, která jim znemožňuje páchání další trestné činnosti.


 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1355678 |