Hledáme odcizenou crossovou motorku a pachatele krádeže

1.9.2023
  KOLÍNSKO - Majiteli vznikla škoda ve výši 20 tisíc korun. 
Krádeží crossové motorky se od 29. srpna 2023 zabývají policisté z Obvodního oddělení Kolín a pátrají nejen po odcizené motorce, ale i po pachateli krádeže.

Majitel motorky, 35letý muž, zjistil, že byla odcizena v době od 17. hodiny dne 28. srpna do 10. hodiny ranní dne 29. srpna. Ke krádeži došlo v obci Veltruby, kde pachatel překonal oplocený pozemek a z přístřešku odcizil crossovou motorku značky Leramotors Pitbike Shark 125cc 4T , u které násilím překonal zámek, kterým byla zabezpečena. Majiteli tak byla způsobena škoda ve výši 20 tisíc korun.

Kolínští policisté přijmou jakékoliv důležité poznatky o odcizené motorce nebo pachateli, který s ní jí takto přivlastnil. Pokud máte jakékoliv informace o tom, kde by se motorka mohla nacházet nebo jste si všimli někoho kdo se s ní ve Veltrubech nebo kdekoliv pohyboval, ozvěte se prosím na linku 158 nebo přímo policistům OOP Kolín na tel. číslo 974 874 710.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. V případě dopadení pachateli hrozí až 2letý trest odnětí svobody.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
1. září 2023



 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1364408 |