Díky za to, že jste

12.3.2021
Dobrý den všem..

Už velmi dlouho vám chci napsat, ale nějak jsem si "nenašel čas". Zároveň při přemýšlení nad tím, jak bych se vlastně vyjádřil, tak jsem od tohoto mailu opět upustil. Všechno má svůj čas ;)
V dnešní době, kdy je módou jen kritizovat, hlídat ostatní a řešit jejich problémy, hledat problémy, kde nejsou, nálada kolem Covid-19 a celková nálada ve společnosti -  je si myslím tím nejlepším okamžikem, kde vám napsat.
Díky Bohu jsem nikdy vašich služeb nevyužil a pevně věřím, že tomu tak i bude. Chci vám všem, co denně nasazujete své zdraví a životy poděkovat za to, co děláte, že to děláte a opravdu si toho moc vážím. Každý je na něco, samozřejmě. Já bych být hasičem ale s největší pravděpodobností nemohl, i když lidem rád pomáhám. Nedokázal bych z hlavy vytěsnit všechny ty hrůzy, se kterými se setkáváte asi každý den. Když by mi někdo zemřel pod rukami a kor dítě třeba při dopravní nehodě. Nasazovat svůj vlastní život za záchranu dalších, protože mám 3 děti, které si chci užívat pokud možno, co nejdéle to půjde.
 
Mám před vámi respekt, úctu a klobouk až na zem za vaši odvahu, práci a nasazení.
Nejsem žádný skladatel, ale každopádně DÍKY vám za vše. Lépe to popsat nedokáži.
 
Přeji vám co nejméně té nepříjemné práce na úkor sundávání koček ze stromů ;)
 
Držte se a vzhůru k lepším zítřkům bez jakýchkoliv omezení...
 
PS: taktéž děkuji za výborný a rychlý zásah dne 28.12.20 ve Veolii (v elektrárně). Díky vám mám kam i nadále chodit do práce ;)
 
S úctou
„Spokojený občan města Kolín“

 
Odpověď ředitele územního odboru HZS Středočeského kraje ÚO Kolín plk. Mgr. Bc. Dalibora Zemana:

Dobrý den pane Fiala,
velice si vážíme Vašeho děkovného dopisu a jsme sami rádi a potěšeni, že naše práce a činnost je takto vnímána a věřte, že takových to dopisů moc nedostáváme. Hasičský záchranný sbor bude vždy připraven pomáhat Vám i ostatním ve složitých a těžkých chvílích. Vážíme si Vaší podpory a vřelých slov uznání a o to více nás zavazuje vykonávat práci ve prospěch Vás občanů naší země co nejlépe a v duchu slibu, který jsme všichni při nástupu k Hasičskému záchrannému sboru složili.
„Slibuji na svou čest a svědomí, že při výkonu služby budu nestranný a budu důsledně dodržovat právní a služební předpisy, plnit rozkazy svých nadřízených a nikdy nezneužiji svého služebního postavení. Budu se vždy a všude chovat tak, abych svým jednáním neohrozil dobrou pověst bezpečnostního sboru. Služební povinnosti budu plnit řádně a svědomitě a nebudu váhat při ochraně zájmů České republiky nasadit i vlastní život.“
 
Ujišťuji Vás, že Váš děkovný dopis se dostane ke všem příslušníkům HZS ÚO Kolín.
Zároveň já sám jsem hrdý na to, že mám ve svém týmu takové příslušníky, kteří svoji práci vykonávají profesionálně a Váš dopis je toho důkazem.
 
Moc Vám děkuji a s pozdravem
 
plk. Mgr. Bc. Dalibor Zeman
ředitel územního odboru
HZS Středočeského kraje ÚO Kolín


 Město Kolín logo
Městská policie Kolín
logo-HZS
logo-policie ČR

Odběr novinek

Přejete si zasílat nové zprávy do Vaší e-mailové schránky?
Stačí se zaregistrovat k odběru novinek a určit si,
jaká témata a oblasti Kolína Vás zajímají...

  Celkový počet uživatelů: 1358321 |